Amerikalı aktör Bo Hopkins kalp krizi nedeniyle hayata veda etti

2 Şubat 1942 doğumlu Amerikalı aktör Bo Hopkins hayatını kaybetti. Kariyer hayatı boyunca pek çok film ve dizide yer alan Hopkins'in vefatı sevenlerini yasa boğdu. Ünlü aktörün ölüm nedeninin ise kalp krizi olduğu öğrenildi.

Amerikalı oyuncu Bo Hopkins'ten acı haber geldi. Ünlü aköt 80 yaşında yaşamını yitirdi. Hopkins’in kalp krizi sonucu öldüğü bildirildi.

Gerçek ismi William olan oyuncu, kariyerine Broadway dışındaki küçük tiyatrolarda başladı. Bo ismini, ilk oyunu olan “Bus Stop”ta canlandırdığı karakterden aldı.

Amerikalı aktör Bo Hopkins kalp krizi nedeniyle hayata veda etti


BO HOPKİNS'İN KARİYERİ

Yüzden fazla film ve dizi de rol alan Hopkins’in filmleri arasında The Wild Bunch, The Getaway, American Graffiti, The Man Who Loved Cat Dancing, Posse ve Midnight Express yer alıyor.

Hopkins televizyonda ise Aspen, Beggerman Thief, Charlie’s Angels, Fantasy Island, The A-Team, Hotel, Scarecrow and Mrs. King, The Fall Guy, Matlock ve Murder, She Wrote dizilerinde oynadı.

Amerikalı aktör Bo Hopkins kalp krizi nedeniyle hayata veda etti - Resim : 2

Oyuncu son olarak 2020’de Hillbilly Elegy filminde rol almıştı.

Hopkins, evli ve bir çocuk babasıydı.

 

Amerikalı aktör Bo Hopkins kalp krizi nedeniyle hayata veda etti ile ilgili etiketler Kalp Krizi Bo Hopkins
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.