Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın bir süredir Amerika'da tatil yapıyor. Amerika tatili fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmeyen Akalın, rahatsızlanınca acile giderek serum taktırdı. Akalın, bir serum için 12 bin dolar verdiğini söyleyerek Türkiye'deki sağlık çalışanlarına teşekkür etti...

Şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, bir süredir Amerika'da tatil yapıyor. Farklı eyaletleri gezen ve her anını takipçileriyle paylaşan şarkıcı, ülkedeki sağlık sistemini eleştirdi.

ACİLDE BİR SERUM 12 BİN DOLAR

Amerika'da acile giderek serum taktıran Demet Akalın, ödediği ücrete isyan etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Akalın, "Amerika'da acile girsen de serum taktırmak 12 bin dolar! Onun için diyeceğim o ki, doktor, hemşireler, bakıcılar, hastanelerimiz kıymetli" ifadelerini kullandı.

Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi!

SOSYAL MEDYADAN TATİL POZLARINI PAYLAŞTI

Instagram'da 9,8 milyon takipçisi bulunan Demet Akalın, her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Şarkıcı, tatilinden kareleri de sık sık Instagram hesabından yayınladı.

İŞTE DEMET AKALIN'IN TATİL POZLARI...

Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi! - Resim : 2

Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi! - Resim : 3

Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi! - Resim : 4

Amerika'da acile gidip serum taktıran Demet Akalın, 12 bin dolar ödedi! ile ilgili etiketler Demet Akalın ABD Amerika Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.