Amcası Murat Başoğlu ile ilişkisi ortaya çıkan Burcu Başoğlu için çarpıcı iddia!

Amcası Murat Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkan Burcu Başoğlu'nu arkadaşlarının terk ettiği ve bu yüzden de tedavi gördüğü iddia edildi.

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, bu yaz Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknede uygunsuz bir şekilde görüntülenmişdi. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı da geçen ay boşanma davası açmıştı.

Posta'nın haberine göre; Yaşanan gelişmelerden sonra Burcu Başoğlu dış dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş.

basoglu1

Yemek yemiyor, ilaçlarla ayakta duruyormuş. Geçen hafta bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başlamış.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek 11 Eylül'de boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Başoğlu ve Bermek, Bodrum Gündoğan'daki evlerinden sarmaş dolaş çıkıp sahilde yürüyüş yaparken görüntülenmişti.

Amcası Murat Başoğlu ile ilişkisi ortaya çıkan Burcu Başoğlu için çarpıcı iddia! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.