Ambulansla giderken ölümden döndüler

Muğla'dan Denizli'ye hasta nakleden ambulans sirenleri açık halde kırmızı ışıkta geçerken, kendisine yeşil yanan Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile devrilen ambulans metrelerce sürüklendi. Ambulansın savrulduğu yönde ilerleyen bir yaya ise saniyelerle ölümden döndü. Kazada ambulanstaki 5 kişi ile kamyonetin sürücüsü yaralandı.

Feci kaza, Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde yaşandı.

İHA'nın habrine göre, Muğla’dan Denizli’ye hasta nakleden Gülbahar A. yönetimindeki ambulans sirenleri açık vaziyette kırmızı ışıktan geçmek istedi.

Ambulansla giderken ölümden döndüler

O sırada ambulansa göre kavşağın sağındaki yöne yeşil yanması üzerine Murat Dektaş idaresindeki Orman İşletme Müdürlüğüne ait kamyonetle hareket etti. 

MOBESE kameralarına anbean yansıyan kazada ambulans ile kamyonet kavşağın tam ortasında kafa kafaya çarpıştı.

Ambulansla giderken ölümden döndüler - Resim : 2

Çarpmanın şiddeti ile devrilen ambulans metrelerce sürüklenip aydınlatma direği ile trafik levhalarına çarparak durdu. 

Ambulansla giderken ölümden döndüler - Resim : 3

SANİYELER İLE ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Kaza anında yaya geçidinden ilerleyen bir kişi ise saniyelerle ölümden döndü. Tam yaya geçidinden ilerlerken arkasında yaşanan kaza ile büyük korku yaşayan kişi koşarak karşıya geçti.

Ambulansla giderken ölümden döndüler - Resim : 4

Kaza sonrası olay yerinde tam anlamı ile can pazarı yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulansla giderken ölümden döndüler - Resim : 5

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen ambulansta sıkışan sağlık görevlileri ve hastayı kurtarmak için büyük uğraş verdi.

Ambulansla giderken ölümden döndüler - Resim : 6

Kazada yaralanan ambulans sürücüsü Gülbahar A., Murat Dektaş, sağlık görevlisi Tuğçe B. ve Tülay C.'nin yanı nakledilen hasta Murat Büyükkör ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait kamyoneti kullanan Mehmet Sarıkaya çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Ambulansla giderken ölümden döndüler ile ilgili etiketler ambulans Muğla kaza Denizli Pamukkale

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.