Ambulansla çarpışan AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy yaşamını yitirdi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde ambulansla çarpışan otomobili kullanan AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy'un aracı sürüklenerek minibüse çarptı. Aksoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özer Aksoy'un yaşamını yitirmesi parti teşkilatında ve ilçede büyük üzüntü yarattı.

Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Sanayi Sitesi Kavşağı'nda, Germencik'ten Efeler istikametine seyir halinde olan Kürşat Şengezer yönetimindeki 09 DB 672 plakalı hasta taşıyan ambulans, kırmızı ışıkta geçince o sırada kendisine yeşil ışık yandığı için hareket eden AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy yönetimindeki 09 UL 830 plakalı otomobille çarpıştı.

Ambulansla çarpışan AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy yaşamını yitirdi

Çarpışmanın ardından ambulansın sürüklediği otomobil ise Ahmet Unuz yönetimindeki 09 AAF 701 plakalı minibüse çarptı. Kazada üç araçta da hasar meydana gelirken, sağlık görevlisi Bekir Durmuş ile otomobili kullanan Özer Aksoy yaralandı.

Ambulansla çarpışan AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy yaşamını yitirdi - Resim : 2

Yaralılar ve ambulanstaki hasta olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere taşındı. Durumu ağır olan ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özer Aksoy burada yapılan müdahalelerle rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası Özer Aksoy'un, AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu üyesi olduğu öğrenildi. Aksoy'un yaşamını yitirmesi parti teşkilatında ve ilçede büyük üzüntü yarattı.

DHA

Ambulansla çarpışan AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler kaza Özer Aksoy AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.