Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı

Nevşehir'de akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Sürücüsünün önündeki ambulansı sollamaya çalıştığı otomobil karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Feci kazada 4 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

M.A. yönetimindeki otomobil, Nevşehir'in Balcın köyü yakınlarında, önünde ilerleyen Y.K. idaresindeki ambulansı sollamaya çalıştığı sırada karşı yönden gelen S.Ö'nün kullandığı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan ambulans ise yoldan çıkıp tarlaya savruldu.

Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı

Kazada kamyonet sürücüsü S.Ö. olay yerinde vefat etti.

Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı - Resim : 2

Otomobil sürücüsü M.A, otomobildeki Ş.A. ve N.A. ile ambulans sürücüsü Y.K. ile sağlık görevlileri M.S. ve S.S. ise yaralandı.

Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı - Resim : 3

Hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü M.A. ile yanında bulunan Ş.A. ve N.A. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı - Resim : 4

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

 

Ambulansı solluyorlardı: 4 ölü 3 yaralı ile ilgili etiketler Nevşehir kaza ambulans Hastane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.