Ambulans bulamayan anne virüsten ölen oğlunu tuk tukta taşıdı

Koronavirüs vakalarının en fazla görüldüğü ülkelerin başında gelen Hindistan’da bir annenin koronavirüsten hayatını kaybettiği oğlunu tuk tukta taşıdığı görüntü ürkütücü tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün merkez üssü haline geldiği Hindistan’da yeni varyantın ortaya çıkmasıyla vaka artışı ve can kayıplarının önüne geçilemiyor.


Hintli doktorlar, insanların evlerde oksijen ve Remdevisir gibi ilaçları depoladığını ifade ederek bu durumun hastanelerde tıbbi malzeme kıtlığı yarattığına dikkat çekti.

Ambulans bulamayan anne virüsten ölen oğlunu tuk tukta taşıdı

AMBULANS BULAMADI, OĞLUNUN CANSIZ BEDENİNİ TUK TUKLA TESLİM ALDI

Koronavirüs krizi nedeniyle ambulans bulunamaması sonucu bir anne ölen oğlunu hastaneden, ülkede şehir içi ulaşımı sağlamak için kullanılan tut tukla teslim aldı.

Ambulans bulamayan anne virüsten ölen oğlunu tuk tukta taşıdı - Resim : 2

HİNDİSTAN’DA SON DURUM

Hindistan’da son açıklanan verilere göre 17 milyon 636 bin 307 kişide koronavirüs tespit edildi. Ülkede toplam can kaybı 197 bin 894 olarak açıklanırken; iyileşenlerin sayısı ise 14 milyon 556 bin 209’a ulaştı. Ülkede 2 milyon 882 bin 204 aktif vaka bulunuyor. Öte yandan, İngiltere, Almanya ve ABD gibi bir çok ülke, Hindistan'a malzeme gönderme sözünde bulundu.

(DHA)


TUK TUK NEDİR?

Tuk-Tuk, uzak doğu ülkelerinde şehir içi ulaşımı sağlamak için kullanılan bir tür motor taksidir. Genellikle küçük olmalarından dolayı, diğer araçlara göre trafikte daha rahat hareket ederler. Tuk-Tuk özellikle Thailand ülkesinde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

 

Ambulans bulamayan anne virüsten ölen oğlunu tuk tukta taşıdı ile ilgili etiketler Hindistan tuk tuk koronavirüs salgını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.