Amber Heard ile Johnny Depp'in yeni ses kayıtları ortaya çıktı!

Johnny Depp ile Amber Heard cephesinde yaşanan şiddetin Heard’ün iddia ettiği gibi olmadığını ortaya koyan ses kayıtlarının yankıları sürerken, bir kayıt daha ortaya çıktı.

Şiddet gördüğü iddiasıyla Johnny Depp ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan ses kayıtlarıyla asıl şiddet uygulayanın kendisi olduğu ortaya çıkan Amber Heard'ın yeni konuşmaları yayınlandı.

"SANA KAÇ KİŞİ İNANACAK?"

DailyMail'in yer verdiği ikinci ses kayıtlarında Depp, Heard'ün kendisine şiddet uyguladığını ve adeta dövdüğünü belirtirken Heard bunu reddediyor. Dava açmakla ilgili konuşmada ise Heard, "Hadi dünyaya söyle Johnny, söyle! Onlara 'Ben Johnny Depp, bir erkek olarak aile içi şiddete maruz kalıyorum' de ve bak bakalım kaç kişi sana inanacak veya yanında yer alacak" diyor.

Amber Heard boşanma sürecinde yüzündeki darp izleriyle gündeme gelmişti

 

Amber Heard ile Johnny Depp'in yeni ses kayıtları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Şiddet johhny depp amber heard ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.