Amazon'dan alışveriş yapanlardan FETÖ'ye himmet!

Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon.com'un Black Friday olarak adlandırdığı alışveriş etkinliklerindeki alım-satımlardan FETÖ'ye kaynak sağlandığı belirlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Amazon Smile’ın alışverişlerinden vakıf ve derneklere aktardığı yardım payını himmete çevirdi. FETÖ’nün ABD’deki çatı kuruluşu olan ve başında Fetullah Gülenin sağ kolu Alp Aslandoğan’ın bulunduğu Ortak Değerler için İttifak Vakfı (AfSV) Amazon’un bağış listesine girdi.

Amazon.com'un ‘Amazon Smile’ adlı yan sitesinin üzerinden Black Friday kampanyaları esnasında gerçekleşen milyarlarca dolarlık alım satım işlemlerinden vakıflara ayrılan paydan örgüt de yararlandı.

Amazon'dan alışveriş yapanlardan FETÖ'ye himmet!

AMAZON'DAN ALIŞVERİŞ YAPIP BİZİ DESTEKLEYİN

FETÖ’nün vakfı AfSV de sosyal medyadan örgüt üyeleri ve sempatizanlarına “Black Friday’de Amazon Smile’dan alışveriş yapıp bizi destekleyin. Aldığınız ürünlerden Amazon üzerinden AfSV’ye bağış yapılmaktadır” şeklinde mesajlar paylaşıldı.


Amazon'dan alışveriş yapanlardan FETÖ'ye himmet! - Resim : 2

BİRÇOK KONUDA BAĞIŞ KAMPANYALARI DÜZENLENİYOR

ABD’deki FETÖ vakıf ve dernekleri, dünya genelindeki doğal afet ve felaketlerin yanı sıra Kurban Bayramı için de “ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere” adı altında bağış kampanyaları düzenliyor. FETÖ, alışveriş işlemlerinden elde edilen gelirlerin belli bir kısmının bağış olarak verildiği internet sitelerini ilk kez kullanıyor. Örgütün bu yöntemle ne kadar bağış topladığı ise bilinmiyor.

AfSV’nin başındaki Alp Aslandoğan, sosyal medyadan ‘Bağış yapın’ çağrısında bulundu.

Amazon'dan alışveriş yapanlardan FETÖ'ye himmet! - Resim : 3

GÜLEN'İN SÖZCÜSÜ

AllIance for Shared Values (Ortak Değerler için İttifakı) vakfı ABD’deki FETÖ yapılanmasının çatı derneği olarak biliniyor. Bu çatı altında FETÖ derneği ve vakfı olan Dinlerarası Diyalog Enstitüsü, Gülen Enstitüsü, Atlantic Institute, The Peace Island Institute, The Rumi Forum, The Pacifica Institute, The Dialogue Institute of the Southwest ve Niagara Foundation vakıf ve dernekleri bulunuyor.Alp Aslandoğan ise Batı basınında “FETÖ elebaşı Gülen’in Sözcüsü” olarak tanımlanıyor.

Aslandoğan, FETO’nun Pensilvanya’daki gazeteci toplanmalarını organize eden kişi olduğu gibi Fetullah Gülen’in tüm açıklamalarını bizzat yapıyor. AfSV’nin de Genel Müdürü olan Aslandoğan, örgütün açıklamalarını AfSV’nin sitesinden yayımlıyor.

Amazon'dan alışveriş yapanlardan FETÖ'ye himmet! ile ilgili etiketler FETÖ ABD Fetullah Gülen Amazon Black Friday alp aslandoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.