Amazon'dan aldığı kovadan öyle bir şey çıktı ki polis devreye girdi!

ABD’nin Florida Eyaleti’nde yaşayan çift, alışveriş sitesi Amazon aracılığıyla 4 adet boş kova sipariş etti. Ancak kargonun beklenenden çok daha ağır olması, çifti şaşırttı. Gelen siparişi açtıklarında ise şaşkınlıkları katlandı. Çünkü gördükleri, yaklaşık 30 kilogramlık esrardı.

Uyuşturucunun sahibinin kendilerinin peşine düşeceğinden korkarak hemen polisi arayan çift, gelen memurun da gördüklerine inanamadığını belirtti.

Güvenlik gerekçesiyle isimleri açıklanmayan çift, birkaç gün korkudan uyuyamadıklarını ifade etti.

Amazon’a şikâyette bulunan çift, dünyanın ilk 1 trilyon dolarlık şirketi olması beklenen internet devinin, kendilerine yalnızca 150 dolarlık hediye çeki verdiklerini duyurdu. Kendilerinden özür dilenmediğini belirterek, bu davranışın güvendikleri ve sık sık alışveriş yaptıkları siteye yakışmadığının altını çizdiler.

Amerikan polisi, olayla ilgili henüz kimsenin tutuklanmadığını açıkladı.

Amazon'dan aldığı kovadan öyle bir şey çıktı ki polis devreye girdi! ile ilgili etiketler Amazon Esrar florida
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.