Amazon'da Gaming Week indirimleri başladı!

Amazon'un oyun severlere çeşitli indirim ve fırsatlar sunduğu "Gaming Week" başladı. 8 Mart'a kadar devam edecek olan Gaming Week'de oyuncular tarafından çokça satılan ürünler indirime girdi. Sadece 1 hafta olan bu indirim Amazon.com.tr 'de oyuncularla buluşuyor.

Amazon Türkiye, oyun tutkunlarına yönelik indirimler ve fırsatlar sunduğu etkinliği Gaming Week’in başladığını duyurdu. 8 Mart’a kadar sürecek etkinlikte oyun severler Asus, Corsair, HP, LG, Logitech, Samsung gibi popüler markaların oyuncu ürünlerinde öne çıkan fırsatlardan yararlanabilecek.

Amazon'da Gaming Week indirimleri başladı!

Ayrıca bu ay Prime üyelerine Prime Gaming servisinde Madden NFL 22, Surviving Mars, Crypto Against All Odds, looK Inside, Pesterques, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech ve The Stillness of the Wind oyunları ücretsiz olarak sunuluyor

GAMING WEEK İNDİRİMLERİ

Amazon'da Gaming Week indirimleri başladı! ile ilgili etiketler Amazon İndirim oyuncu gamingweek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.