Amanda Anisimova, Avustralya Açık'ın son şampiyonu Naomi Osaka'nın kabusu oldu

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta İspanyol Rafael Nadal ve Avustralyalı Ashleigh Barty 4. tura kaldı, Japon Naomi Osaka ise elendi. Avustralya Açık'ın son şampiyonu Osaka'yı eleyen 20 yaşındaki Anisimova, dünya 1 numarası Barty'nin rakibi oldu.

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta Naomi Osaka sürprizi... 

Dört grand slam şampiyonluğunun ikisini Avustralya Açık'ta yaşayan (2019, 2021) dünya 13 numarası Japon raket Naomi Osaka, üçüncü turda ABD'li Amanda Anisimova'ya elenmekten kurtulamadı.

Maçın favorisi konumundaki Osaka, ilk seti rahat kazandı. İkinci seti veren yıldız isim 20 yaşındaki rakibine 3. sette tie-break'le yenilerek elendi.

Klasmanın 60. sırasında bulunan 20 yaşındaki Anisimova, son şampiyon Osaka önünde 4-6, 6-3 ve 7-6'lık setlerle 2-1 galip geldi. Anisimova, 4. turda iki grand slam şampiyonluğu yaşayan Barty'nin rakibi oldu.

NADAL & BARTY YOLA DEVAM

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 5. gününde akşam seansı maçları oynandı.

Tek erkeklerde biri 2009 Avustralya Açık'ta olmak üzere 20 grand slam şampiyonluğuna sahip Rafael Nadal, üçüncü turda 28 numaralı seribaşı Karen Khachanov ile karşılaştı.

Rus rakibini 6-3, 6-2, 3-6 ve 6-1'lik setlerle 3-1 yenen 6 numaralı seribaşı Nadal, tur atladı.

İspanyol tenisçi, 4. turda Rus Aslan Karatsev ile Fransız Adrian Mannarino arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

Tek kadınlarda ise dünya 1 numarası Ashleigh Barty, 30 numaralı seribaşı İtalyan Camila Giorgi'yi 6-2 ve 6-3 tamamlanan setlerle 2-0 yenerek 4. tura yükseldi.

Amanda Anisimova, Avustralya Açık'ın son şampiyonu Naomi Osaka'nın kabusu oldu ile ilgili etiketler Naomi Osaka avustralya açık Amanda Anisimova
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.