Genç yetenek Amad Diallo'yu Manchester United kaptı

Ole Gunnar Solskjaer: "Amad birkaç yıldır takip ettiğim bir isim. Kendi yaş grubunun en iyilerinden biri. Onu kadromuza kattığımız için mutluyum. Kısa sürede takıma adapte olacağına inanıyorum. Harika bir dripling yeteneği var. Geçiş hücumlarımızda bize katkısı olacaktır. Önümüzdeki yıllarda Manchester United'ın önemli bir parçası olacaktır."

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester United, ara transferde Amad Diallo'yu kadrosuna kattı. Serie A ekibi Atalanta'nın altyapıdan yetiştirdiği 18 yaşındaki kanat oyuncusu için İtalyan ekibine 21 milyon euro bonservis ödendi.

Fildişi Sahilli futbolcu bu sezon Serie A'da tek maça çıkmıştı. Genç yıldız 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulübü resmi sitesine konuşan teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, "Amad birkaç yıldır takip ettiğim bir isim. Kendi yaş grubunun en iyilerinden biri. Onu kadromuza kattığımız için mutluyum. Manchester United tarihi Amad gibi genç ve yetenekli oyuncuların birer yıldıza dönüştüğü örneklerle dolu. Amad, bu potansiyeli taşıyor. Kısa sürede takıma adapte olacağına inanıyorum. Harika bir dripling yeteneği var. Geçiş hücumlarımızda bize katkısı olacaktır. Önümüzdeki yıllarda Manchester United'ın önemli bir parçası olacaktır" dedi.

Genç yetenek Amad Diallo'yu Manchester United kaptı ile ilgili etiketler Manchester United premier league Amad Diallo Ole Gunnar Solskjaer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.