Ama sen de, tüm dünya da bunu iyi biliyor...

ABD'de yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi firari Emre Uslu, yine meşrebinin gereğini yaparak Türkiye karşıtı alçak mesajlar paylaştı.

Hakkında yakalama kararı bulunan ve kırmızı bültenle aranan eski Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu FETÖ kumpaslarında kilit rol oynamıştı.

Terör örgütünün medya ayağının önemli isimlerinden olan Uslu, kaçak yaşadığı ABD'den sık sık provokatif mesajlar paylaşıyor.

Sosyal medyada Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı iğrenç manipülasyonlar yaparak içindeki nefreti kusan Emre Uslu, son olarak nasıl bir vatan haini olduğunu gözler önüne seren bir paylaşımda bulundu.

Almanya'da yaşayan bir firari FETÖ'cü ile yaptığı konuşmayı aktaran Emre Uslu şu ifadeleri kullandı;

"Almanya'da yaşayan mülteci bir arkadaşla konuşuyordum. "Allahım'ım Tayyip'in ömründen al Merkel'in ömrüne ekle" diye dua etti. Amin dedik hep birlikte..."

Ama sen de, tüm dünya da bunu iyi biliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na bu iğrenç sözlerle saldıran Uslu'ya sosyal medyada çok sert tepkiler geldi.

 

Ama sen de, tüm dünya da bunu iyi biliyor... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan FETÖ Cumhurbaşkanı Almanya Emre Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.