Alyansını geri takan Buse Varol ile Alişan arasındaki buzlar eridi!

Bir süredir boşanacakları konuşulan ve evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolanan Alişan ile Buse Varol çiftinin barıştığı iddia edildi. Buse Varol’un sosyal medyadaki son paylaşımı ise Alişan ile aralarındaki buzlarının eridiğinin bir göstergesi oldu.

Alişan ile Buse Varol arasında son haftalarda gündeme gelen haberler ikilinin ayrıldık iddialarını gündeme taşımıştı. Kızları Eliz’in doğum günü kutlamasından bu yana aralarında kırgınlık yaşandığı iddia edilen ikili bu haberleri ara ara yalanlıyordu.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde çıkardığı alyansını yeniden geri takan Varol’un son paylaşımı ise Alişan ile aralarındaki buzların eridiğini simgeledi.

Alyansını geri takan Buse Varol ile Alişan arasındaki buzlar eridi!

Çocukları ile birlikte oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi de Instagram hikayesinden paylaşan Varol, 'hiç gerek yoktu canım' yazarak buna eşi Alişan’ı da etiketledi. Varol'un kullandığı emoji de dikkatlerden kaçmazken çiftin arasındaki sorunların tamamen ortadan kalktığı iddia edildi.

Alyansını geri takan Buse Varol ile Alişan arasındaki buzlar eridi! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.