Altunizade'deki kaos bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sık sık izdiham ve kaosa sahne olan Altunizade metrobüs durağında yolcu yoğunluğunu azaltmak için peronu genişleterek merdiven inşa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bağlı kuruluşlarından İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Altunizade metrobüs durağında yaşanan yoğunluğu azaltmak için istasyona ilave 300 metrekarelik yeni bir indirme peronu inşa etti. Böylece istasyona yanaşan araç sayısı 5'ten 9'a yükseltildi.

Ayrıca yolcuların perondan çıkıp metro istasyonuna ulaşabilecekleri yeni bir merdiven yapıldı. Vatandaşların istasyona giriş çıkışlarını rahatlatmak için ayrıca istasyona 5 adet turnike, 1 adet biletmatik ve 2 adet iade validatörü eklendi.

Altunizade'deki kaos bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, haberi "Altunizade metrobüs durağında artan yoğunluğa çözüm olarak istasyon genişletildi ve yeniden düzenlendi. Florya ve Beşyol İstasyonları da yakında düzenlenecek. Bu duraklardan canlı yayın yapan bazı haber kanallarının bilgisine..." notuyla paylaştı.

Altunizade'deki kaos bitti - Resim : 2

Altunizade'deki kaos bitti ile ilgili etiketler İBB metrobüs Altunizade Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.