Altun'dan darbe imasında bulunan CHP'li Özel'e tokat gibi cevap: "Hadsizler bilmelidir ki..."

FETÖ ağzı ile hükmete ve ona bağlı bürokratları tehdit eden CHP'li Özgür Özel'e yanıt İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, "hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez." dedi...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de düzenlediği toplantıda 17-25 Aralık kumpasları sonrası partiye hakim olan FETÖ diliyle paralel açıklamaları kamuoyunda büyük tepki çekti.

Hem Cumhurbaşkanı ve hükümetini hem de bürokratları darbe iması ile tehdit eden Özel'e yanıt İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. 

Sosyal medya hesabından Özel'e cevap veren Altun, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez." ifadesini kullandı. 

Altun'dan darbe imasında bulunan CHP'li Özel'e tokat gibi cevap: "Hadsizler bilmelidir ki..."

Altun'dan darbe imasında bulunan CHP'li Özel'e tokat gibi cevap: "Hadsizler bilmelidir ki..." ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Fahrettin Altun Özgür Özel CHP Darbe Tehdit bürokrat hükümet İletişim Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.