Altun: Örgütü destekleyenler bu saldırıdan sorumludur!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, PKK/YPG'nin Tel Abyad'da düzenlediği bombalı saldırının, terör örgütü ile işbirliğinin örgütü terörden vazgeçirmediği, tam tersine onu teşvik ettiğini gösterdiğini söyledi. Altun, "Bu terör örgütünü destekleyenler, bu saldırıdan ve gelecekte yaşanabilecek benzeri saldırılardan sorumludur." dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un PKK/YPG tarafından Tel Abyad’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımın detayları şöyle:

“Tel Abyad’da bir pazar yerinde meydana gelen ve 13 kişinin hayatını kaybettiği, birçok kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınıyoruz.

Bu terör saldırısı, PKK/YPG’nin gerçek yüzünü ve terör örgütlerini desteklemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Görüldüğü gibi bir terör örgütüyle işbirliği yapmak, o örgütü terörden vazgeçirmemekte, tam tersine onu yeni terör saldırıları düzenlemek için teşvik etmektedir.

Bir terör örgütüyle işbirliği yapmanın o cani yapıya daha fazla kanlı saldırı için imkan sağladığı ortadadır.

Dış güçlerden aldığı destekle meşruiyet kazanmaya çalışan PKK/YPG, yeni terör saldırıları için fırsat kollamaktadır.

Tel Abyad’da düzenlenen saldırı PKK-YPG’nin bilindik terör yöntemlerini sürdürdüğünü göstermektedir.

Bu terör örgütünü destekleyenler, bu saldırıdan ve gelecekte yaşanabilecek benzeri saldırılardan sorumludur.

Hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız ötesinde, bu terör örgütüyle mücadelede ne kadar kararlı olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

PKK/YPG’yi meşrulaştırmaya çalışanların, kendilerini bu saldırının kurbanlarının yerine koymaları gerekmektedir.

Terör, çifte standartla başa çıkılabilecek bir tehdit değildir.”

Altun: Örgütü destekleyenler bu saldırıdan sorumludur! ile ilgili etiketler PKK YPG Fahrettin Altun bomba saldırı tel abyad
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.