Altuğ Verdi'nin şehadetinde FETÖ izleri

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında vurularak şehit edilmesi olayında FETÖ izine rastlandı. İstanbul merkezli 7 ilde gerçekleştirilen operasyonda 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi makamında personel görüş günü sebebiyle kabul ettiği trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tarafından vurularak şehit edilmişti.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılmış, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tamamlanan soruşturma sonucunda Sarıcaoğlu hakkında, 'Tasarlayarak kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme' ve 'Tasarlayarak 2 kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 40 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Rize Emniyet Müdürü iken şehit edilen Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili flaş bir operasyon için düğmeye basıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği bilgisine ulaşılan 27 şüpheli hakkında Başsavcılıkça gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, KOM Daire Başkanlığı, İstihbarat Daire Başkanlığı ve MİT İstanbul Bölge Başkanlığı koordinesinde 7 ilde şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre operasyon tüm hızıyla sürüyor. Yakalama ve gözaltı çalışmaları devam ediyor.

Altuğ Verdi'nin şehadetinde FETÖ izleri ile ilgili etiketler FETÖ Rize Operasyon Altuğ Verdi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.