Altınordu'nun genç kalesinden flaş yabancı sınırı açıklaması!

Altınordu'nun genç eldiveni Berke Özer, maç sonunda yaşadığı bir anıyı maç sonunda basın mensuplarına açıkladı.

Maç sonunda Webo ile forma değiştirdiğini söyleyen Berke Özer, ''Yabancı sınırı, Türkler oynasın diyoruz ama maçtan sonra Pierre Webo ile forma değiştirdim. Sırılsıklam ter içindeydi. İnanamadım. 90 dakikada her pozisyonda bana baskıya geldi. Biraz onlara da bakmak lazım.'' dedi.

Neuer'e özendiğini söyleyen Özer, ''Hep daha çok sorumluluk alayım. Daha çok farklılık yaratayım istiyorum. Kalede kale çizgisinde oynayan bir kaleci olmak istemiyorum. Manuel Neuer'e özeniyorum mesela onun gibi olmak istiyorum. Böyle farklılıklar sorumluluk alınca böyle şeyler oluyor.'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Chelsea scout ekibi, dün akşam oynanan Altınordu - Gazişehir Gaziantep FK karşılaşmasında Altınordu'nun genç kalecisi Berke Özer'i izledi.

Altınordu'nun genç kalesinden flaş yabancı sınırı açıklaması! ile ilgili etiketler Altınordu Berke Özer Webo yabancı sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.