Altınordu teslim olmuyor

Altınordu, Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında evinde karşılaştığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. İzmir temsilcisi, Gökhan Ünal yönetiminde çıktığı 4 maçta sadece bir kez kaybetti.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Altınordu, oynanan müsabakada Boluspor ile berabere kaldı. Böylece İzmir temsilcisi Gökhan Ünal yönetiminde çıktığı 4 maçta kolay kolay teslim olmadığını gösterdi. Ünal'ın ilk maçı olan Çaykur Rizespor maçında kalesini gole kapatıp 1 puan kazanan kırmızı-lacivertliler, ikinci maçında ise Gençlerbirliği'ni geriden gelerek 2-1 yenmeyi başardı ve 3 puana ulaşan taraf oldu.

Altınordu üçüncü maçta ise zorlu Sakaryaspor deplasmanında maçı bırakmayıp 1-1'e getirse de 2-1 kaybetmişti. Son olarak dördüncü maçta Gökhan Ünal'ın öğrencileri İzmir'de play-off mücadelesi veren Boluspor'u konuk etti ve karşılaşmanın 90. dakikasında gol atarak teslim olmadı ve 1 puanı aldı. Altınordu, Gökhan Ünal yönetiminde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 16. sırada yer alıyor.

Altınordu teslim olmuyor ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Altınordu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.