Altınordu Çağlar Söyüncü'den hala para kazanıyor!

Altınordu, Freiburg'a sattığı Çağlar Söyüncü'nün sözleşmesindeki 150 bin Euro'luk bonusu almaya hak kazandı. Takım ligde kalırsa Altınordu 500 bin Euro daha kazanacak.

Altınordu, sezon başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Alman ekibi Freiburg'a transfer olan 20 yaşınadaki stoper Çağlar Söyüncü'nün sözleşmesine eklettiği bonuslardan ilkini alma hakkı kazandı.

Çağlar'ın, Bundesliga'da 19, DFB Kupası'nda 1 olmak üzere 20 maçta görev almasıyla birlikte Altınordu, sezon sonunda Freiburg'dan 150 bin Euro alma hakkını elde etti.

Ligde 9'uncu sırada yer alan Freiburg kümede kalırsa Altınordu, 500 bin Euro daha kasasına koyacak.

DÜNYACA ÜNLÜ TAKIMLAR İZLİYOR

İsmi son dönemde Manchester City, Manchester United, Leicester City, Roma, Zenit gibi kulüplerle anılan Çağlar, geçtiğimiz günlerde Freiburg'da mutlu olduğunu ve kulübünden ayrılmak istemediğini dile getirdi. Freiburg yönetimi de 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Çağlar'ı sezon sonunda satmayacaklarını açıkladı. Altınordu, milli futbolcunun başka bir kulübe transferinden yüzde 25 pay alacak. Alman kulübünün Çağlar'ı olumsuz etkilemesi nedeniyle transfer haberlerinden rahatsız olduğu bildirildi.

Altınordu Çağlar Söyüncü'den hala para kazanıyor! ile ilgili etiketler Altınordu Çağlar Söyüncü Sözleşme Transfer bonus
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.