Altınları toplayan Alişan, Kapalıçarşı'ya koştu!

Pazar günü düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol, altın fiyatlarının yükseldiğini duyunca kendilerini Kapalıçarşı'ya attı.

Alişan ve Buse Varol, şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı törende geçtiğimiz pazar günü evlendi. Gece boyunca takılan altınlarla hareket etmekten zorlanan çift, düğünden sonra 540 bin TL değerindeki altınları için Kapalıçarşı'ya gitti.

ALTIN FİYATLARI ARTINCA KAPALIÇARŞI'YA GİTTİ

Alişan altın fiyatlarının artmasıyla soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Kuyumcu dükkanlarına giden Alişan, dükkan sahipleriyle çektirdiği fotoğrafı, "Kapalıçarşı'nın iki kralı" notuyla paylaştı. Şarkıcının yaptığı paylaşımlar, akıllara "Altınları bozdurmayı mı gitti?" sorusunu getirdi.

Altınları toplayan Alişan, Kapalıçarşı'ya koştu!
"BEN ALICIYIM"

Alişan, aralarında eşi Buse Varol'un da olduğu grupla kahve içerken video çekerek masadaki arkadaşlarını tanıttı. Eşi Buse Varol'a dönerek "Siz ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ne için geldiniz?" sorusunu soran Alişan "Ben alıcıyım" cevabını alınca kahkaha atarak videoyu sonlandırdı.

Altınları toplayan Alişan, Kapalıçarşı'ya koştu! - Resim : 2

 

Altınları toplayan Alişan, Kapalıçarşı'ya koştu! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol altın Kapalıçarşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.