Altını Olanlar Saklasın! Bitcoin Artık Güvenilir Değil! Mayıs Ayında Altında Büyük Hamle Bekleniyor!

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş’ten soğuk duş etkisi yaratan bir açıklama geldi. Memiş kripto parayı yatırım aracı olarak görenlerin büyük bir enkaz altında kalacağını iddia etti

Bitcoine yatırım yapan vatandaşlar ciddi bir hüsrana uğradı. Bu hüsranın ardından yatırımın adresi ise her zamanki gibi en güvenli liman altın oldu. Tercihini altından yana kullanan vatandaşlar şimdi ‘altının akıbeti ne olur’ sorusunun yanıtını arıyor.

Bitcoin Umutları Suya Düştü! Yatırımcının Güvenli Limanı Altın Oldu

Bitcoin, bundan yaklaşık 11 yıl önce piyasaya çıkmış ve birçok kişi tarafından en çok kazandıracak yatırım olarak gösterilmişti. Bitcoin her ne kadar 64.854 dolar ile zirve noktasını görse de rüzgâr bir anda tersten esti ve 42.000 dolar seviyelerine kadar düştü.

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın 2021 fiyatı... 30 Nisan 2021 güncel altın  fiyatları... - Son Dakika Haberleri

Bitcoin’de büyük kayıp yaşayan yatırımcılar ise yine güvenli liman olan altına döndü. Birçok uzmanın düşüncesine göre ise yatırımını altına kaydıran vatandaşlar en doğru kararı vermiş oldu. Uzmanlar Mayıs ayı içerisinde altın fiyatlarının yükseleceği görüşünü paylaşıyor.

Büyük Çöküşe Hazır Olun! Dikkat Etmeyen Enkaz Altında Kalacak!

Vatandaşlar her ne kadar yatırımını altına kaydırmış olsa da kripto para piyasalarını yakından takip etmeye devam ediyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş’ten ise soğuk duş etkisi yaratan bir açıklama geldi.

Kripto para dünyasına yerli akını! - Dünya Gazetesi

Memiş kripto parayı yatırım aracı olarak görenlerin büyük bir enkaz altında kalacağını iddia etti. Birçok uzmanında Memiş’le aynı görüşü savunuyor olması bu tezi daha da güçlendirdi. Kripto paraları değerlendiren Memiş’in ifadeleri ise şöyle:

Kaos Ortamı Yaşanabilir

“Gümüş gram fiyatı da dolardan destek aldı ve Mayıs ayına yükselişle girdi. Burada da yükselişlerin tekrar devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Mayıs ve Haziran riskli aylardır. Emtia fiyatları Mayıs ve Haziran aylarında ciddi fiyat artışlarını devam ettirebilir. Ancak Mayıs ve Haziran aylarının şöyle bir özelliği daha var. Tam zamanını bilmesek de Kripto para piyasasında ciddi bir sert düşüşler yaşanabilir.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 17 Kasım Salı altın fiyatları  düşecek mi? Altın yorumları | Video - Ekonomi Haberleri - Son Dakika  Haberler

Ciddi bir kaos ortamı yaşanabilir. Bu kaos ortamında ciddi enkazlar oluşabilir. Bu enkaz altında kalan yatırımcıları ciddi riskler bekliyor. O yüzden kripto para piyasasında yatırımcıların çok dikkat etmesi gerekiyor. En azından Mayıs ve Haziran ayını bekleyerek geçirmesi gerekiyor.”

Altını Olanlar Saklasın! Bitcoin Artık Güvenilir Değil! Mayıs Ayında Altında Büyük Hamle Bekleniyor! ile ilgili etiketler altın altın fiyatları Güncel altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.