Altındağ'da yaşanan olaylara ilişkin çok sayıda gözaltı!

Ankara emniyeti, Altındağ'da Suriyeli bir grup ile çıkan kavgada yaşamını yitiren 18 yaşındaki Emirhan'ın ardından çıkan olaylara ilişkin 76 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananların 38'inin suç kaydı tespit edildi.

Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı.

Polisin vatandaşları zorlukla sakinleştirdiği olaylar gece de devam etti. Ağır yaralanan Emirhan Yalçın'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin haberini alan vatandaşlar, tekrar sokağa döküldü. Mahalle sakinleri, yabancı uyruklu şahısların iş yerleri ile araçlarına zarar verdi.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA 38'İNİN ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN SABIKASI VAR

Ankara Emniyeti, Altındağ olaylarıyla ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar yapan ve olaylara karışan 76 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 38'nin çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu öğrenildi.

Altındağ'da yaşanan olaylara ilişkin çok sayıda gözaltı! ile ilgili etiketler Ankara Mülteci Altındağ göçmen Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.