Altındağ'da Türk gencini öldüren Suriyeli'nin ilk ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım!

Altındağ'da Emirhan Yalçın'ı çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Suriye uyruklu 26 yaşındaki Yahya Abdo'nun ifadesi ortaya çıktı. Abdo'nun ifadesinde, "Bir anda tartışmaya başladık. Kavga edince bıçağı kullandım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı. Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından gerginlik daha da tırmandı ve dün gece vatandaşlar yeniden hareketlendi. Yabancı uyrukluların dükkan ve iş yerlerine zarar veren vatandaşları polis güçlükle sakinleştirdi.

Altındağ'da Türk gencini öldüren Suriyeli'nin ilk ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım!


"ÇOK PİŞMANIM"

Yalçın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yahya Abdo'nun (26) ifadesi ortaya çıktı. Yahya Abdo'nun ifadesinde "Daha önce görmediğim Emirhan'la parkta aniden tartışmaya başladık. Sonra kavga edince parkta bulduğum bıçak ile Emirhan'a vurdum. Daha sonra panik yaparak kaçtım. Bu suçu işlediğim için çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Altındağ'da Türk gencini öldüren Suriyeli'nin ilk ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Emniyeti, Altındağ olaylarıyla ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar yapan ve olaylara karışan 76 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 38'nin çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin emniyet tarafından yapılan açıklamada, ''Altındağ ilçesinde 10.08.2021 tarihinde meydana gelen üzücü olayın ardından vatandaşlarımızı provoke edip algı oluşturmak amacıyla sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları ve bölgedeki ızrar (birine zarar verme, birini zarara sokma.) olaylarına karıştırdıkları tespit edilen 76 kişi yakalanmıştır. Yakalananların 38'inin yağma, kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma/ticareti vb. diğer suçlardan kaydı bulunduğu da açıklamaya eklendi'' sözlerine yer verildi.

 

Altındağ'da Türk gencini öldüren Suriyeli'nin ilk ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım! ile ilgili etiketler Ankara Altındağ Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.