Altıncı kattan kendisini boşluğa bıraktı

Esenyurt'ta bir kişi 15 katlı apartmanın altıncı katından kendisini boşluğa bıraktı. Apartmanın altındaki iş yerinin çatısına düşen kişi yaşamını yitirdi. Adamın düşme anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sabah saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde edinilen bilgilere göre, Gürsel Solhan isimli bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 15 katlı bir binanın 6'ıncı katından bir iş yerinin çatısına düştü.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de Solhan'a ilk müdahalesini olay yerinde yaptı.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerine yaptığı Gürsel Solhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Altıncı kattan kendisini boşluğa bıraktı

O ANLAR KAMERADA

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken, öte yandan şahsın düşme anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Altıncı kattan kendisini boşluğa bıraktı - Resim : 2

Altıncı kattan kendisini boşluğa bıraktı ile ilgili etiketler Esenyurt İntihar video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.