Altın yükseliş denemesinde: Gram altın güne 1.028 TL'den başladı!

Altın fiyatları küresel risk iştahındaki artış ve doların değer kazanmasıyla birlikte bir süredir düşüşteydi. Bugüne yükseliş denemeleriyle başlayan altının gram fiyatı bugüne 1.028 TL'den başladı. Çeyrek altın ise yüzde 0,17 yükselişle 1.702 TL'den güne başladı.

Yüksek küresel risk iştahı ve güçlenen doların etkisiyle değer kaybeden altın fiyatları bugüne tepki yükselişleriyle başladı. Altın yükseliş denemelerinde bulunsa da güçlenen dolar yükselişi sınırlıyor.

16 AĞUSTOS SALI ALTIN FİYATLARI SON DURUM

Gram altın bugüne 1.028 TL'den başladı, Çeyrek altın yüzde 0,17 yükselişle 1.702 TL'den güne başlarken, Cumhuriyet altını 6.788 TL'den başladı. Yarım altın ise 3.405 TL'den alıcı buluyor.

ONS altın ise 1.796,40 dolarda seyrediyor. Güçlü dolar altın fiyatlarının yükselişini engelliyor. Altın yatırımcıları yarın açıklanacak Fed tutanakları ve Perşembe günü TCMB'nin açıklayacağı faiz kararına odaklandı.

 

Altın yükseliş denemesinde: Gram altın güne 1.028 TL'den başladı! ile ilgili etiketler Dolar altın gram altın cumhuriyet altın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.