Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'in konuşması gündem olmuştu... İlk açıklama geldi

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, bu yıl 47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri Töreni'ne hem kıyafeti ve gösterişli gerdanlığı hem de ödül aldığı sırada yaptığı konuşmayla damga vurmuştu. Derin göğüs dekolteli beyaz elbisesiyle gecede tüm dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, ödülünü alırken "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım" sözleriyle çok konuşuldu. 24 yaşındaki oyuncu ödül konuşması hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Rol aldığı Sadakatsiz dizisiyle şöhret basamaklarını hızla tırmanan genç ve yetenekli oyuncu Melis Sezen, 5 Kasım günü gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde hem cesur göğüs dekolteli elbisesiyle hem de ödül aldığı sırada yaptığı heyecanlı konuşma ile sosyal medyanın diline düştü. Melis Sezen, gecede yaptığı konuşma ile ilgili ilk kez konuştu.

 

'BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE ŞU AN'


Melis Sezen, konuşmasıyla sosyal medyada tiye alındı. Sezen, "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" sözleri ile sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'in konuşması gündem olmuştu... İlk açıklama geldi

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu Melis Sezen sessizliğini bozdu.


'BİR AN HAFIZA KAYBI YAŞADIM'


Beyaz elbisesiyle büyüleyen Melis Sezen geceye ve sonrasında da sosyal medyaya damga vuran sözleri için şu açıklamayı yaptı:

"Herkes çok güzel konuşuyordu. Bana geldiğince dedim ki ben galiba konuşamayacağım, teşekkür edip ineceğim... Çıktım; sadece beyaz ışık gördüm. Bir anda hafıza kaybı yaşadım. Heyecandan gözlerimi kapattım. En son 'ödülümü tutuyorum çünkü elimde' gibi bir şey demiştim. "

melis sezen

 

 

 

 

Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'in konuşması gündem olmuştu... İlk açıklama geldi ile ilgili etiketler Melis Sezen Pantene Altın Kelebek Ödülleri ödül töreni Sadakatsiz Derin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.