Altın Kelebek'te kimler ödül aldı? 5 Aralık Altın Kelebek Kazananlar açıklandı mı?

Pantene Altın Kelebek 2021 ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor. Türkiye'nin sinema, televizyon ve müzik ödülleri alanında uzun süredir verilen Altın Kelebek ödülleri kazananlar açıklandı mı? Heyecanlı anların yaşandığı ödül töreni Altın Kelebek'te kimler oldu?

Altın Kelebek'te kazanan isimler belli oluyor. Türkiye'nin müzik, sinema ve televizyon alanında en başarılı isimlerinin belli olduğu ödül töreninde kırmızı halıdan geçen birçok ünlü isim törendeki yerini aldı. Peki Altın Kelebek ödüllerini kimler kazandı?

Pantene Altın Kelebek Ödül töreni başladı. Kazanan isimlerin belli olacağı bu akşamda 47. Altın Kelebek ödüllerini kazanan isimler de açıklanacak. En uzun soluklu ödül törenlerinden biri olan ödül töreni Kanal D ekranlarında canlı olarak ekrana geliyor.

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2021

Altın Kelebek'te kazanan isimler ne zaman belli olacak? İşte ödül törenini izleyen milyonların merakla beklediği isimler bu akşam belli oluyor. Türkiye'nin alanında en iyileri olan ve iyi çıkış yakalayan sanatçıların yer aldığı Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini bulafcak.

Altın Kelebek Ödüllerinde kazanan isimler belli olmadı. Ancak bu akşam gerçekleşecek ödül töreni sonrası Altın Kelebek kazanan isimler de belli olacak.

EN İYİ KADIN OYUNCU : EZGİ MOLA – MERVE DİZDAR (MASUMLAR APARTMANI TRT1) Ödülü oyuncu Nurgül Yeşilçay verdi

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

Ezgi Mola: Bu ödül benim için çok kıymetli 'Safiye'yi oynadığım için çok mutluyum. Sette çok hüzünlü gözyaşı döktüm. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Merve Dizdar: Çok heyecanlıyım. Tüm Masumlar ekibine ve herkese teşekkür ediyorum.

EN İYİ ERKEK OYUNCU : ÇAĞLAR ERTUĞRUL (TEŞKİLAT TRT1)

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ DİZİ : CAMDAKİ KIZ (KANAL D)

Psikiyatr, yazar Gülseren Budayıcıoğlu: Öncelikle bu kadar güzel ve yakışıklı insanın bir arada olduğu bir topluluğa bakmak çok hoş. Hayalimdi oldu. Çok değişiklik yollardan geldim buralara... Araya 40 yıllık bir doktorluk serüveni girdi. Sonra tekrar televizyonlara döndüm. Mesleğim bana çok şey öğretti ama daha fazlasını sıkıntısını dinlediğim insanlardan öğrendim.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI : MÜGE ANLI İLE TATLI SERT (ATV) Ödülü usta oyuncu Demet Akbağ takdim etti.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ KADIN SUNUCU : MÜGE ANLI (ATV)

Müge Anlı: İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aşk evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ ERKEK SUNUCU : ACUN ILICALI (TV 8)

Acun Ilıcalı : Benim için çok mutsuz bir hafta oldu. Yakın bir dostumu kaybettim. Hayat gelip geçici. Ödüller alıyoruz takdir ediliyoruz, bizim için bundan güzeli yok. Biz Esat'la yola çıktık, şimdi üç bin kişi olmuşuz. Ödülü kızlarım için alıyorum. Benim hayat enerjilerim.

BU YILIN PANTENE YILDIZI PARLAYANLAR’I CEMRE BAYSEL, AHSEN EROĞLU VE MELİS SEZEN OLDU. Yıldızlar ödülü oyuncu Demet Özdemir’in elinden aldı

Ahsen Eroğlu : Bu senenin Yıldızı Parlayanlar'ından biri olduğum için çok mutluyum. Anneme çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hiçbir zaman fikir ayrılığına düşmediğim ekibime çok teşekkür ediyorum.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

Cemre Baysel : Çok mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi şanslı hissediyorum. Benim gücümü göstermemi sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki biz bir araya geldik ve böyle bir iş yaptık. Bu ödülü de annem başta olmak üzere aileme armağan ediyorum.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

Melis Sezen : Çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Bu yolda bazen inancımızı kaybedebiliyoruz, sanırım inancımız içimizdeki güç inanırsak her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ ÇOCUK OYUNCU : AYLİN AKPINAR (KARDEŞLERİM ATV) Ödülü oyuncu Birce Akalay verdi

Aylin Akpınar : Beni bu ödüle layık gören, dizimizi izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bana destek olan aileme, dizideki abilerime ablalarıma teşekkür ederim. Herkese iyi bir gelecek diliyorum şiddetin her türlüsüne hayır.

EN İYİ PROJE ALBÜMÜ : 1977 SEZEL’Lİ ŞARKILAR (EMİR ERSOY) Ödülü Oğuzhan Koç verdi

Emir Ersoy : Benim için çok gurur verici bir ödül. Latin müziğine aşığım. Bu müzikle ödül aldığım için ayrıca mutluyum. Çok iyi müzisyen arkadaşlarımla yaptık bu albümü, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projede 9 kadın yer aldı. Kadının gücü diyorum...

EN İYİ RAP SANATÇISI : SEFO

Sefo : Yaptığımız müziğin bu şekilde başarıya ulaşması ve bu başaranın taçlanıyor olması beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederim.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU : AYÇA AYŞİN TURAN (ADA MASALI STAR TV) Ödülü Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydan Şener takdim etti

Ayça Ayşin Turan : Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bürün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz'a teşekkür ederim. Anneme... Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU : AYTAÇ ŞAŞMAZ (BAHT OYUNU KANAL D)

Aytaç Şaşmaz : Ailemle selam olsun. Bizimkisi bir ekip, takım işi bütün ekibe selam olsun.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ : SEN ÇAL KAPIMI (FOX TV)

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ : HANDE ERÇEL - KEREM BURSİN (SEN ÇAL KAPIMI FOX TV)

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ KADIN HABER SUNUCUSU : NAZLI ÇELİK (STAR TV) Ödülü gazeteci Fatih Çekirge verdi

Nazlı Çelik : En büyük teşekkür Doğuş Ailesi ve Star TV'ye... Beni bu ödülle taçlandıran izleyenlere çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü almaktan çok gururluyum, bir kadın gazeteci olarak da sorumluyum. Bu toprakların kadınları emekçidir, yardır, anadır... Bu ödülü vurulan, ezilen, hor görülen yaşamdan koparılan kadınlara adıyorum.

EN İYİ ERKEK HABER SUNUCUSU : DENİZ BAYRAMOĞLU (KANAL D)

Deniz Bayramoğlu : Ödüller hep bir kişiye verildi ama gördük ki ödü alan kişiler o ödüle yardımcı olan kişilere teşekkür etti. Hepimizin arkasında çok değerli insanlar var. Bana bu fırsatı veren Demirören Ailesi'ne teşekkür etmem gerekiyor. Bütün ekibe, eşime teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolculukta her zaman yanımda oldu.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ HABER PROGRAMI : 5N1K CÜNEYT ÖZDEMİR (CNN TÜRK)

Cüneyt Özdemir : Ben bu ödülü ustam Mehmet Ali Birand'a adamak istiyorum. İnanın güzel günler göreceğiz, güneşli günler göreceğiz motorları maviliklere süreceğiz.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ : ALP YENİER (MASUMLAR APARTMANI TRT1) Ödülü oyuncu Perihan Savaş verdi.

EN İYİ YÖNETMEN : ÇAĞRI VİLA LOSTUVALI – ÇİĞDEM BOZALİ (MASUMLAR APARTMANI TRT1)

Altın Kelebek'te kimler ödül aldı? 5 Aralık Altın Kelebek Kazananlar açıklandı mı? ile ilgili etiketler Altın Kelebek Altın Kelebek Ödülleri 47. altın kelebek ödülleri altın kelebek ödül alan isimler Altın Kelebek Ödülleri altın kelebek ödül kazanan isimler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.