Gram ve çeyrek altında ciddi yükseliş bekleniyor

Haftaya bin liranın üzerinde başlayan altının ons ve gram fiyatı aşağı yönlü hareketini sürdürdü. Haftanın kapanışını ise bin liranın altında yapan altın yatırımcısının yüzünü güldürmedi. Öte yandan bazı uzmanlar ise düşüş trendini alım fırsatı olarak değerlendirdi. Böylece altının gram fiyatı merakla araştırıldı. Peki, Altın gram ne kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar, kaç, kaç lira oldu? İşte altın gram fiyatı, çeyrek altın fiyatı…

Altının gram fiyatı haftayı düşüşle kapattı. 15 Ekim Cumartesi günü güncel fiyatlara göre ise altın gramı 980 lira dolaylarında gezmeyi sürdürüyor. 

Altın rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Tunç Şatıroğlu, gramın bin 500, çeyrek fiyatının ise 2 bin lirayı bulacağını öngördü.

İşte altının rakamları:

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 981,63

SATIŞ(TL) 982,33

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 1.617,00

SATIŞ(TL) 1.640,00

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 3.228,00

SATIŞ(TL) 3.282,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 6.446,00

SATIŞ(TL) 6.541,00

Gram altın geçtiğimiz hafta 1014 liradan işlem görürken o tarihten bugüne tam 33 lira değer kaybetti.

YENİ ALTIN TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

Özellikle altın fiyatlarının yönüne ilişkin uzmanların yorumlarını araştıran yatırımcılar için ünlü Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan kritik bir altın fiyat tahmini geldi. Düşüşlerin kalıcı olmadığını söyleyen Tunç Şatıroğlu, değerli emtiaların fiyatlarının yüzde 35 artacağını söyledi.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Şatıroğlu aynı zaman gram altın fiyatının 1.500 liraya kadar ulaşacağını söyledi.

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL OLACAK?

Bu sırada çeyrek altının fiyatı için de yaptığı tahminleri paylaşan Tunç Şatıroğlu, çeyrekte 2,000 lira rakamını işaret etti.

Gram ve çeyrek altında ciddi yükseliş bekleniyor ile ilgili etiketler altın Tunç Şatıroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.