Altın fiyatlarında son durum

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 456,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 747 lira, cumhuriyet altını da 3.044 liradan satılıyor.

Dün, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 2,5 altında 452,3 liradan tamamladı. Gram altın, yeni güne değer kazancıyla başlamasının ardından saat 11.10 itibarıyla 456,5 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 747 lira, cumhuriyet altını da 3.044 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı, şu sıralarda 1.866 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısına ilişkin olumlu haber akışı ve küresel bazda teşvik paketlerine ilişkin somut bir gelişme olmamasının altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

Altın fiyatlarında son durum ile ilgili etiketler alton fiyatları çeyrek altın gram altın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.