Altın elbiseli adam Çeşme'de anıldı!

İzmir Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, trafik kazasında hayatını kaybeden, 'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla tanınan motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu'nu şehir turu ile andı.

İzmir Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, trafik kazasında hayatını kaybeden, 'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla tanınan motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu'nu şehir turu ile andı.


15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde, 24 Temmuz gecesi eşiyle tartıştıktan sonra bakım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolda durup, otomobilinden inen emlak danışmanı ve komisyoncu Buğra Erdem'e motosikletiyle çarpan Barkın Bayoğlu, asfalta savruldu. Ağır yaralanan Bayoğlu, kaldırıldığı hastanede, çarptığı Erdem ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, kendilerine rol model olarak aldıkları, internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarının 'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu'nun anısına dün akşam, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda bir araya geldi.

Çeşme Motosiklet Kulübü Başkanı Şeref Karaoğlu, Atatürk Anıtı'nın önüne motorlarını sıralayan kulüp üyelerine yaptığı konuşmada, Altın Elbiseli Adam'ı kaybetmekten derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Bugün burada bulunmamızın nedeni; motosiklet dünyasının renkli isimlerinden, 'Altın Elbiseli Adam' olarak tanınan ve gençlerimizin kendine örnek aldığı kardeşimiz Barkın Bayoğlu'nu elim bir motosiklet kazası sonucu aramızdan ayrılışını nedeniyle anmak. Tüm motosiklet kullanıcısı ve motosiklete gönül vermiş kardeşlerimizden ricamız, kask ve koruyucu ekipmanlarınız olmadan kesinlikle yola çıkmayın. Yolda dikkatinizi başka şeylere vermeyin.

cesmeli-motosiklet-tutkunlari-altin-elbiseli-adami-andi_8572_dhaphoto2_1

Sadece kendinizden kaynaklı değil, karşı taraftan kaynaklanabilecek hatalara karşı da kendinizi koruyun. Eğer mümkünse profesyonel eğitmenlerden ileri ve güvenli sürüş eğitimleri alın. Eğitim konusunda kulübümüzden destek alabilirsiniz. Çeşme Motosiklet Kulübü olarak size her konuda yardımcı olmaya hazırız. Sevdiklerinizi ve sizi seven, değer veren yakınlarınızı acınızla sınamayın" diyerek uyarılarda bulundu.

Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, konuşmanın ardından, "Altın elbiseli adam" anısına konvoy yaparak şehir turu attı.

Altın elbiseli adam Çeşme'de anıldı! ile ilgili etiketler Çeşme altın elbiseli adam motosiklet tutkunları andı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.