"Altımı çekme mayo var, hem de Gucci!"

Son günlerde giydiği kıyafetler birçok eleştiri alan popçu Demet Akalın, Bodrum'da yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Akalın, "Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hem de Gucci" diyerek herkesi güldürdü.

Popçu Demet Akalın, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki bir beachte sahne aldı. HT Kulüp'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre, akşam saatlerinde sahneye çıkan Akalın, her zamanki gibi giyim tarzı ile dikkat çekti.

Eski ve yeni şarkıları ile yüzlerce kişiyi eğlendiren Akalın, "2004 senesinde Kenan Doğulu, Serdar Ortaç ve ben plajlarda sahne almaya başladık, yani happy hour akımını biz başlattık" dedi.

 "MAYO VAR, HEM DE GUCCİ"

Son dönemde giydiği pahalı kıyafetler ile dikkat çeken popçu, kuralı yine bozmadı.

Mayosunun üzerine pareo giyen ve rüzgarın esmesi ile zaman zaman frikik veren popçu, "Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hem de Gucci" diyerek herkesi güldürdü.

 

"Altımı çekme mayo var, hem de Gucci!" ile ilgili etiketler Demet Akalın Gucci frikik röntgen mayo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.