Altcoin'de Yeni Gözde Belli Oldu! Coinbase Duyuruyu Yaptı, Fiyatı Fırladı!

Kripto para borsası Coinbase yeni paylaşımıyla heyecan yarattı. Bir altcoini daha listeleyeceğini açıklayan dünyaca ünlü borsanın duyurusunun ardından bu altcoin pik yaptı. 13 Eylül'den itibaren işlemlere açılacağı duyurulan Hedera (HBAR) token yatırımcıların gözdesi oldu. Peki HBAR (Hedera Token) nedir, nasıl alınır?

Hedera Coin (HBAR Token) yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Bunun sebebi ise popüler kripto para borsası Coinbase Hedera Coin'i listeleyeceğini duyurması oldu. Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım sonrası HBAR Token'in fiyatı da pik yaptı. Peki Hedera token nedir, nasıl alınır? Altcoin'de Yeni Gözde Belli Oldu! Coinbase Duyuruyu Yaptı, Fiyatı Fırladı!


Coinbase altcoin listeleyeceğini duyurdu, fiyat fırladı gitti. HBAR Token ya da Hedera yeni nesili altcoinlerin gözdesi durumunda. Listeleme haberinin ardından yüzde 7'lik bir sıçrama kaydeden Hedera Token (HBAR TOKEN) 0,0672 dolar işlem görüyor. Listeleme haberiyle kısa süreliğine pik yaptıktan sonra düzeltmeden kaçamadı.

Hedera Hashgraph olarak bilinen HBAR Token, yeni nesil altcoinler arasında dikkat çekiyor. Şu sıralar Hedera Hashgraph fiyatı da oldukça iyi bir seyirde.

HEDERA NEDİR?

Hedera Hashgraph’in yerel token’ı HBAR, geliştiricilerin ağ hizmetleri (akıllı sözleşmeler gibi), başvuru ücretleri ödemeleri yapması, merkezsiz uygulamaları çalıştırmak, eş düzeyler arası ödemeler ve ağı korumak amaçlı kullanılır.

Hedera bir blockchain değildir. Dayandığı teknolojinin adı DAG olarak bilinir. Yönlendirilşmiş Döngüsel Grafik'Tir.

Altcoin'de Yeni Gözde Belli Oldu! Coinbase Duyuruyu Yaptı, Fiyatı Fırladı!

Hedera Hashgraph nasıl çalışır?

Dünyanın dört bir yanından 19 çok uluslu şirketten oluşan bir konsey, küresel olarak milyonlarca node çalışacak platformu ve yazılımı yönetiyor. Konsensüse ulaşmak için, madencilik yerine, Hashgraph üzerindeki node’ler birbirleriyle “dedikodu” yaparak ağın işlem geçmişine ilişkin notları karşılaştırır.

Node’lar dedikodu yaparken birkaç “ünlü tanık” seçerler. Her tanık bir olay veya işlemdir ve sürecin başlarında düğümlere iletildiklerinden ünlü olurlar. Seçilen düğümler daha sonra düğümlerin çoğunda bu ünlü tanıklar hakkındaki dedikoduları karşılaştırır.

Altcoin'de Yeni Gözde Belli Oldu! Coinbase Duyuruyu Yaptı, Fiyatı Fırladı! ile ilgili etiketler hedera coin coinbase altcoin hedera hashgraph fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.