Altay'ın Hollandalı forveti Leandro Kappel'den Beşiktaş tahmini: "Ajax 9 atar!"

Altay'ın Hollandalı forveti Leandro Kappel, Ajax'ın yarın Beşiktaş'ı 9-0 yenebileceğini iddia etti. Hollanda basınına konuşan tecrübeli forvet, "Birçok önemli oyuncularından yoksunlar. 13 sakatları mı vardı? Ajax çok iyi, Beşiktaş'ın şansı yok. İki merkez defans oyuncusu oldukça yavaş. Ön tarafta da özel bir şey yok. 9-0'lık Cambuur maçı gibi olacak" dedi.

Altay'ın Hollandalı forveti Leandro Kappel, Ajax'ın Beşiktaş'ı 9-0 yeneceğini iddia etti. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibinde 3. sezonuna giren ve Beşiktaş'ı cuma günü Bornova'da 2-1 mağlup ettikleri maçta takımının ilk golünü atan 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a Amsterdam'da hiç şans tanımıyor.

ESPN'e konuşan Kappel, "Kısa ve net, Beşiktaş'ın şansı sıfır. İpler tamamen Ajax'ın elinde. Kime karşı 9-0 kazanmışlardı, Cambuur'a karşı mı? Bu da böyle bir maç olacak. Bize karşı oynadıkları takımla Amsterdam'a gerçekten gelemezsiniz. Ajax erken bir gol bulursa canavarca bir skor ortaya çıkabilir" ifadelerini kullandı.

"STOPERLERİ YAVAŞ, ÖN TARAFTA ÖZEL BİR ŞEY YOK" 

Beşiktaş'ın eksiklerine dikkat çeken Hollandalı futbolcu, "Birçok önemli oyuncularından yoksunlar. 13 sakatları mı vardı? Ajax çok iyi, Beşiktaş'ın şansı yok. İki merkez defans oyuncusu oldukça yavaş. Ön tarafta da özel bir şey yok" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında evinde Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olsa da oynadığı futbolla gruptan çıkma adına olumlu sinyaller veren Beşiktaş, yarın oynayacağı Ajax maçına sakatlıklarından dolayı Domagoj Vida, Welinton, Atiba, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Cyle Larin, Miralem Pjanic, Montero, N'Koudou, Mehmet Topal ve Necip Uysal'ı götüremedi.

Son 4 maçta 22 gol atan Hollanda şampiyonuna karşı stopersiz oynayacak olan Sergen Yalçın'ın takımında eldeki oyunculardan şu 11'in sahada olması bekleniyor: Ersin, Umut Meraş, Josef, Serdar Saatçı, Rosier, Can Bozdoğan, Salih, Oğuzhan, Kenan Karaman, Gökhan Töre, Michy Batshuayi. 

Altay'ın Hollandalı forveti Leandro Kappel'den Beşiktaş tahmini: "Ajax 9 atar!" ile ilgili etiketler Altay Beşiktaş Ajax Leandro Kappel UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.