Altay'da Garry Rodrigues heyecanı... İzmir ekibi, tecrübeli sol açığı kiralamak istiyor

Süper Lig'in yeni ekibi Altay'da yönetim, transfer çalışmalarında hareketli günler yaşıyor. İzmir temsilcisine, menajerler aracılığıyla, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen sol açık Garry Rodrigues'in önerildiği iddia edildi. Siyah-Beyazlılar bugün yeni yöntimini seçip, transfer harekatına başlayacak.

Yıllar süren Süper Lig hasretini dindiren Altay, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski sol açığı Garry Rodrigues'i gündemine aldı. Yeni Asır'ın haberine göre; geçen sezon Suudi Arabistan liginde 17 maçta 4 gol kaydeden tecrübeli futbolcunun transferini Altay yönetimin genel kurul sonrası masaya yatırması bekleniyor.

"Futbola Feyenoord altyapısında başlayan Garry Rodrigues daha sonra Spartaan, Rostocker, Boshuizen, Den Haay, Dordrecht, Levksi Sofia, Elche, PAOK, Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Al Ittihad Cidde kulüplerinde top koşturdu. Altay'ın maliyeti yüksek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katma ihtimali yüksek. Maliyeti yüksek olan hücum oyuncusunun, Suudi Arabistan ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor."

MUSTAFA DENİZLİ DEVAM EDECEK Mİ?

İzmir'in Siyah-Beyazlı kulübünde bugün olağan genel kurul yapılacak. Altay'ın kongresi, İzmir Atatürk Stadı'nda yer alan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi'nin toplantı salonunda saat 13.00'te yapılacak. Başkan Özgür Ekmekçioğlu seçime tek aday olarak giriyor. Ekmekçioğlu'nun yönetimini farklı isimlerle güçlendirdiği ifade edildi. 2016 yılında başkan olan Ekmekçioğlu, takımı 5 yılda 3. Lig'den Süper Lig'e taşımayı başardı.

Öte yandan, Altay'ı Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli'nin devam edip etmeyeceği konusundaki belirsizlik sürüyor.

Altay'da Garry Rodrigues heyecanı... İzmir ekibi, tecrübeli sol açığı kiralamak istiyor ile ilgili etiketler Altay Garry Rodrigues Mustafa Denizli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.