Altay yönetimi 1-2 kaybedilen Antalyaspor maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu

Süper Lig'deki ilk sezonunda 31 haftada topladığı 29 puanla 17. sırada yer alan ve düşme hattının dışındaki en yakın rakibinin 7 puan gerisinde bulunan Altay, Antalyaspor maçının tekrar edilmesini istiyor. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi, evinde 1-2 kaybettiği maçta klasman dışı hakem Alper Çetin’in görev yapması gerekçesiyle TFF'ye tekrar talebinde bulundu.

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Altay, 31. haftada oynanan Antalyaspor maçının tekrar edilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmen başvurdu.

Antalyaspor maçında klasman dışı hakem Alper Çetin’in görev yapması gerekçesiyle tekrar talep eden yönetim, tüm belgeleri TFF’ye iletti.

Altay'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz, FTA Antalyaspor ile oynadığımız maçta hiçbir klasmanda yer almayan Alper Çetin'e AVAR'da görev verilmesi nedeniyle Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu'nun talimatı ile TFF'ye maçın tekrarına yönelik resmi başvuruda bulunmuştur."

Hafta sonu oynanan maçta Altay, Alsancak Mustafa Denizli Stadında rakibine 2-1 mağlup olup en yakın rakibinin 7 puan gerisine düşmüştü.

Altay yönetimi 1-2 kaybedilen Antalyaspor maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu ile ilgili etiketler Altay Antalyaspor Özgür Ekmekçioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.