Ümraniyespor'u 3-1'le geçen Altay, 16. haftada zirveyi ele geçirdi

Süper Lig hedefiyle yola çıkan Altay, 16. haftada liderliği ele geçirdi. Bornova'da Ümraniyespor'u ağırlayan İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi kazanması halinde liderliğe yükseleceği maçta hata yapmadı: 3-1. Erhan Çelenk, bir gol bir asistle ve oynadığı futbolla maçın yıldızı oldu.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Ümraniyespor'u ağırlayan Altay, 3-1 galip gelerek puanını 29 yaptı ve liderliğe yükseldi. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibini galibiyete taşıyan golleri 11. dakikada Erhan Çelenk, 23. dakikada penaltıda Marco Paixao ve 78'de Leandro Kappel kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 17'de Okan Derici'nin penaltısıyla geldi.

Müthiş bir zirve yarışının yaşandığı TFF 1. Lig'de üst üste 4. galibiyetini elde eden Yücel İldiz'in öğrencileri averajla Giresunspor'u geçti ve liderliğe yükseldi. 14 maçta 27 puanı bulunan Tuzlaspor, yarın evinde Altınordu'yu mağlup edebilirse, 1 puan farkla zirveyi ele geçirecek. Bu sezon işlerin pek iyi gitmediği Ümraniyespor ise 17 puanla 12. sırada kaldı.

Ümraniyespor'u 3-1'le geçen Altay, 16. haftada zirveyi ele geçirdi

Ümraniyespor'u 3-1'le geçen Altay, 16. haftada zirveyi ele geçirdi ile ilgili etiketler Altay TFF 1. Lig Yücel İldiz ümraniyespor Marco Paixao Erhan Çelenk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.