Altay, Balıkesir'de 3 puanı 3 golle aldı

TFF 1. Lig'de Giresunspor'un düşüşü devam ederken gerilerden gelen Adana Demirspor ile Altay, zirve yarışında heyecanı katladı... Balıkesir deplasmanında 3-0 kazanan Altay, galibiyet serisini 3'e çıkarıp zirveyle puan farkını 6'ya indirdi.

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Balıkesirspor'a konuk olan Altay, 3 puanı 3 golle aldı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi galibiyet serisini 3 maça, puanını da 47'ye yükselterek Süper Lig hedefine giden yolda bir engeli daha aştı.

Teknik direktör Osman Özköylü'yle yola devam eden Altay, lider Giresunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra geçen hafta da evinde Tuzlaspor'a 5 çekmişti. Balıkesir'de Altay'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Kappel ve Erdem Uğurlu, maçın son dakikasında Cebrail Karayel attı.

Küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Balıkesirspor 26 puanla 15. sırada kaldı. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kırmızı-Beyazlılar 27. haftada Ümraniyespor'a konuk olacak. Altay ise Menemenspor'u ağırlıyor.

TUZLASPOR'DA ŞOK İSTİFA 

TFF 1. Lig'de bugün evinde Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Tuzlaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, ikinci kez çalıştırmaya başladığı takımda aynı enerjiyi yakalayamadığını ifade ederek, istifa ettiğini duyurdu.

Günün diğer maçında Menemenspor'la Adanaspor 0-0 berabere kaldı.

Altay, Balıkesir'de 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Altay balıkesirspor Osman Özköylü Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.