Altay'da Yücel İldiz dahil 15 koronavirüs vakası

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da aralarında teknik direktör Yücel İldiz, 8 futbolcunun da bulunduğu 15 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Üst üste aldığı galibiyetlerle ritim bulan TFF 1. Lig ekibi Altay'ı koronavirüs vurdu. İzmir'in Siyah-Beyazlı kulübünden yapılan açıklamada, dün yapılan Kovid-19 testlerinin ardından 8 futbolcu, teknik direktör Yücel İldiz'in dışında ikişer teknik heyet, sağlık çalışanı ve idari personelinin testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. 

Bu kişiler için Türkiye Futbol Federasyonu ve Sağlık Bakanlığının ilgili tedavi ve izolasyon protokolünün uygulandığı bildirildi. 

Altay, ligin 6. haftasında yarın saat 19.00'da Altınordu ile karşılaşacaktı. Maçın ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor.

 Twitter hesabından bir açıklama yapan İldiz, şu ifadeleri kullandı:

"Covid-19 testim pozitif sonuçlanmış olup, izolasyon sürecim başladı. Herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Takım olarak bunu da atlatacağımızdan hiçbir endişem yok. Daha gidecek çok yolumuz var. Çalışma arkadaşlarıma ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum."

Altay'da Yücel İldiz dahil 15 koronavirüs vakası ile ilgili etiketler Altay TFF 1. Lig Yücel İldiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.