Altay ile Giresunspor erteleme maçında puanları paylaştı

Altay ile Giresunspor, 7. haftanın erteleme maçında 1-1 berabere kaldı. TFF 1. Lig'de üst sıraları hedefleyen iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmazken, Karadeniz ekibi zorlu deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf oldu.

TFF 1. Lig 7. hafta erteleme maçında Altay ile Giresunspor, Bornova'da 1-1 berabere kaldı.

Karadeniz ekibi 31. dakikada Caner Hüseyin Bağ'ın attığı golle 0-1 öne geçti. Geçen sezon Altay forması giyn Yeşil Burun Adalı orta saha oyuncusu Helder Tavares, golün pasını veren isimdi. İki haftadır berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, 83'te stoperi Sergen Piçinciol'un kendi kalesine attığı golle bu hafta da 1 puana razı oldu. Giresunspor forveti Muhammed Ertürk'ün 86'daki şutu direkten döndü.

Altay ile Giresunspor erteleme maçında puanları paylaştı

Koronavirüs vakalarından en çok çeken kulüplerden biri olan Altay, bu beraberlikle puanını 17'ye yükseltti. Son 3 haftada 7 puan toplayan Yücel İldiz'in öğrencileri hafta sonu Boluspor'la rakip sahada karşılaşacak.

Giresunspor bu sonuçla puanını 17 yaptı. Ümit Şengül'ün takımı son 10 maçta yalnızca tek yenilgi gördü. Karadeniz ekibi hafta sonu Eskişehirspor'u ağırlayacak.

Altay ile Giresunspor erteleme maçında puanları paylaştı ile ilgili etiketler Altay TFF 1. Lig giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.