Altay efsanesi Mustafa Denizli yuvaya döndü

İzmir'in köklü kulübü Altay, teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'nin getirdiğini resmen açıkladı.  Mustafa Denizli'yi "Evine hoşgeldin Büyük Mustafa" yazısıyla açıklayan Siyah-Beyazlılar, kurt hoca için imza töreni düzenledi.

1967-1983 yılları arasında Altay formasını 386 maçta giyen ve 121 gol atan Mustafa Denizli, İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibine yıllar sonra teknik direktör olarak döndü. Son olarak Süper Lig'de 2018-19 sezonunda Kasımpaşa'yı çalıştıran Denizli, Süper Lig hedefiyle yoluna devam eden Altay'ın başına geçti.

Sezona Yücel İldiz'le başlayıp Osman Özköylü'yle devam eden Altay, şampiyonluk yarışının uzağında kalsa da play-off inadı sürüyor...

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, dün bir basın toplantısı düzenleyerek Denizli'ye teknik direktörlük görevine gelmesi için çağrıda bulunmuştu. 71 yaşındaki çalışıtırıcı da efsanesi olduğu kulübün çağrısına kayıtsız kalamayarak verilecek maaşın Mehmetçik Vakfı ve Gaziler ve Şehitler Aileleri Vakfı'na bağışlanması şartıyla göreve geleceğini ifade etmişti.

Bugün ise Altay Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından Teknik Direktör Mustafa Denizli ile anlaştığını resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar yaptığı paylaşımda, "Evine hoş geldin büyük Mustafa" ifadelerine yer verdi.

Altay efsanesi Mustafa Denizli yuvaya döndü

İmza töreninde konuşan Mustafa Denizli şunları söyledi:

"Hayatımın neredeyse her 4 gününden biri Altay camiasının içerisinde geçti. Sevindikleri ve üzüldükleri birçok anıyı Altay'da yaşadım. Ayrıldığım günden sonra birçok çalışmanın içerisinde oldum. İlk defa içinden yetiştiğim camiden bir davet aldım. Sayın başkan ve yönetim aracılığıyla. Böyle bir davete 'hayır' diyecek bir insan böyle bir yaşamdan sonra her halde çıkmaz. Benim de hayır demem mümkün değildi. Daha evvel de açıkladım. Sezonun sonuna kadar hedefimizi kovalamak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Hayatımda çok şampiyonluklar yaşadım inşallah Allah bize böyle bir şampiyonluğu da nasip eder. Onun gururunu yıllarca taşıdığım gibi o gün en büyük ölçüde bize yaşatma fırsatı verir. Takımda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum. Yönetim, ben, ekibim ve futbolcularım bunu gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağız."

Altay efsanesi Mustafa Denizli yuvaya döndü ile ilgili etiketler Mustafa Denizli Altay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.