Altay-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Beşiktaş'ın eksikleri ve 11'ler

Süper Lig'in 7. haftasında Altay'a konuk olan Beşiktaş'ta sakatlık kabusu başka bir boyut kazandı. Siyah-Beyazlılar'da 13 isim bu maçta forma giyemeyecek. İzmir deplasmanında 16 kişiyle giden Beşiktaş kafilesi, altyapıdan 3 ismi sonradan İzmir'e getirtti. İspanyol stoper Montero son fire oldu.

Beşiktaş, kulüp tarihinin gördüğü en büyük sakatlık ve eksik futbolcu sorununu yaşıyor. Süper Lig'in 7. haftasında Altay'a konuk olan Siyah-Beyazlılar'da birkaç isim hariç tamamen yedek oyunculardan kurulu bir kadroyla ve altyapı takviyeli yedek kulübesiyle mücadele edecek.

Salı akşamı Adana Demirspor'la Vodafone Park'ta oynanan 6. hafta mücadelesinde 3-0 öne geçen ancak maçın 3-3 bitmesine engel olamayan Sergen Yalçın'ın takımında 11 sakat, 1 cezalı oyuncu bulunuyor.

Altay deplasmanında Michy Batshuayi, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Welinton, Georges-Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal ve Ajdin Hasic sakatlık;  Valentin Rosier ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlar listesine son dakikada İspanyol stoper Francisco Montero da eklendi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Francisco Montero, üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Futbol Takımımızın Altay maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır" dendi.

Altay-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Beşiktaş'ın eksikleri ve 11'ler

ALTAY: Lis, Cebrail, Björkander, Murat Akça, Naderi, Zeki Yıldırım, Aka, Ceyhun, Kappel, Erhan Çelenk, Bamba

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, N'Sakala, Serdar, Atiba, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Salih Uçan, Gökhan Töre, Kenan Karaman

ALTYAPIDAN 3 İSİM İSTANBUL'DAN ÇAĞRILDI

Beşiktaş'ın İzmir'e uçan Altay maçı kafilesinde 16 futbolcu yer alıyordu. Javi Montero'nun son anda kadrodan çıkarılmasıyla 15'e düşen sayı, İstanbul'dan 3 altyapı oyuncusunun çağrılmasıyla 18'e çıktı.

TRT Muhabiri Tuna Akdemir'in geçtiği bilgiye göre; Beşiktaş'ta 3 genç futbolcu Berkay Vardar, Emirhan Delibaş ve Koray Yağcı bu sabah yola çıktılar ve İzmir'e takım oteline geldiler. 3 genç ismin formaları olmadığı için en yakın Kartal Yuvası'nda formaları hazırlandı.

Altay-Beşiktaş maçı bu akşam saat 20.00'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.

SERDAR SAATÇI İLK 11'DE

Beşiktaş taraftarı ve futbol kamuoyu Sergen Yalçın'ın Altay maçına nasıl bir 11'le çıkacağını merak ediyor. Elinde stoper kalmayan Kartal'ın altyapıdan A Takım'a alınan 18 yaşındaki Serdar Saatçı'yla başlaması bekleniyor. Muhtemel 11'i şöyle:

Ersin Destanoğlu, Fabrice NSakala, Atiba Hutchinson, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Güven Yalçın, Kenan Karaman

Altay-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Beşiktaş'ın eksikleri ve 11'ler ile ilgili etiketler Beşiktaş Altay Sergen Yalçın Mustafa Denizli Serdar Saatçı Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.