Beşiktaş'a bir şok daha! Pjanic de Altay maçında sakatlandı! İzmir ekibi 89'da 3 puanı kaptı

Süper Lig'in 7. haftasında Altay ile Beşiktaş, Bornova'da karşı karşıya geldi. Beşiktaş, eksik oyuncuların çok fazla olması nedeniyle kadro kurmakta zorlandığı maçta bir de Miralem Pjanic'i kaybetti. Boşnak yıldızın yerine oyuna giren Güven Yalçın, 2. yarının başında Beşiktaş'ı öne geçiren golü attı. Ancak, Mustafa Denizli'nin öğrencileri geriden gelip 2-1 kazanmayı başardı.

Beşiktaş 7. haftanın açılış maçında Beşiktaş'ı ağırlayan Altay, 0-1 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrıldı. Üst üste 3. maçını kazanan ve puanını 15 yapan Mustafa Denizli'nin Altay'ı maç fazlasıyla liderliği ele geçirdi.

Son şampiyonda Michy Batshuayi, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Welinton, Georges-Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal ve Ajdin Hasic sakatlık;  Valentin Rosier ise kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Sakatlar listesine son dakikada İspanyol stoper Francisco Montero da eklenmişti.

MİRALEM PJANİC AJAX MAÇINDA OYANAYACAK MI?

Maçta ise Miralem Pjanic sakatlandı. Boşnak yıldızın Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'la deplasmanda oynanacak maçta forma giyip giyemeyeceği yarı belli olacak.

Dk. 20 GOL İPTAL! Beşiktaş zorlu deplasmanda Kenan Karaman'la golü buldu. Ancak VAR incelemesinde elle oynama tespit edildi. Gol iptal...

ALTAY: Lis, Cebrail, Björkander, Murat Akça, Naderi, Zeki Yıldırım, Aka, Ceyhun, Kappel, Erhan Çelenk, Bamba

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, N'Sakala, Serdar, Atiba, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Salih Uçan, Gökhan Töre, Kenan Karaman

Dk. 47 GOL! Beşiktaş her şeye rağmen golü buldu. Güven Yalçın bireysel becerisiyle golü atıp Kartal'ı zorlu deplasmanda 0-1 öne geçirdi. 

Dk. 56 GOL! Bir anlık hata golü getirdi... Altay, Leandro Kappel'in golüyle 1-1'i yakaladı. Golden kısa süre önce Kenan Karaman önemli bir fırsatı değerlendirememişti.

Dk. 89 GOL! Altay'ın Fildişi Sahilli golcüsü Daouda Bamba, ilk golün asistini yaptı, 3 puanı getiren golü kendisi attı... Altay 0-1 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

MAÇ ÖNCESİ NE DEDİLER?

MUSTAFA DENİZLİ: Bütün ümidim, çok iyi futbol olması. Centilmence geçeceğinden yüzde 100 eminim. Her skora açık bir maç bu, hiçbir sonuç sürpriz olmaz. Şu anda üst sıralarda yer alıyoruz, inşallah oynanan futbol da üst sıralara layık olur. Hem statta, hem televizyonda izleyecek olanların önce futbol keyfini almasını bekliyoruz. Her takım kazanmak için mücadele eder, biz de aynı mücadeleyi ortaya koyacağız."

SERGEN YALÇIN: "Alışık olmadığımız bir durum. Çok fazla sayıda sakat var. Sezon başında bu kadar sakat olması değil gibi görünüyor. Bunlar başımıza gelebilir. Olmayanları değil, olanları konuşalım. Salı günü de baya oyuncumuz olmaz, hafta sonu da olmaz. Aradan sonra toparlanırız."

 Beşiktaş'a bir şok daha! Pjanic de Altay maçında sakatlandı! İzmir ekibi 89'da 3 puanı kaptı

Beşiktaş'a bir şok daha! Pjanic de Altay maçında sakatlandı! İzmir ekibi 89'da 3 puanı kaptı ile ilgili etiketler Beşiktaş Altay Sergen Yalçın Mustafa Denizli Miralem Pijanic Güven Yalçın Daouda Bamba
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.