Altay Bayındır’a Giresun’da tribün şoku! Forma imzalamaya geldi ama...

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, Giresun'da dün akşam oynanan hazırlık maç sonrası tribünlerde şok yaşadı. Bir kadın taraftar hayranı olduğu 22 yaşındaki yıldızı forma imzalatmak için tribüne çağırdı. Ancak Giresunspor taraftarları tepki gösterince gergin anlar yaşandı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Fenerbahçe dün 7 ve son hazırlık maçını Giresun'da Giresunspor'la oynadı. Sarı-Lacivertliler  Atilla Szalai, Serdar Dursun ve Enner Valencia'nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maç öncesi milli kaleci Altay Bayındır'a maça gelen futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Bir kadın taraftarın forma imzalatmak için çağırdığı Altay, diğer taraftarların tepki göstermesi üzerine büyük şok yaşadı.

Karşılaşma sonunda bir kadın taraftar formasını imzalatmak için Altay Bayındır'ı tribünlere çağırdı. Ancak o esnada Giresunspor taraftarları "Burası Giresun" diyerek sarı-lacivertli futbolcuya tepki göstermesi üzerine bir anlık duraksama yaşayan Altay, taraftardan aldığı formayı imzalamadan iade etti. Bu anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

ALİ GÜNEŞ VAKASI...

Maç esnasında bir Fenerbahçe taraftarı tribünden teknik direktörü Vitor Pereira'ya "4-4-2 oynat" diye akıl vermeye kalkınca Portekizli çalıştırıcı dayanamayın İngilizca olarak "Kapa çeneni" diye karşılık vermişti.

Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler akıllara yıllar önce maçta görev yapan bir polis memurunun teknik direktör Mustafa Denizli'den Ali Güneş'i çıkarıp Elvir Baliç'i almasını "rica" etmesini getirmişti.

Altay Bayındır’a Giresun’da tribün şoku! Forma imzalamaya geldi ama... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Altay Bayındır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.