Altay Bayındır, sahaya atılan davul tokmağı için konuştu: Gözüme gelse belki göremeyeceğim

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Austria Wien maçında tribünlerden sahaya gelen yabancı cisimle ilgili konuştu, "Futbolda böyle şeyler görmek üzücü. Allah korusun gözüme gelse belki göremeyeceğim" dedi.

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Austria Wien maçını yorumladı, "Davul tokmağı gelmiş. Ben göremedim. Üzücü şeyler. Allah korusun gözüme gelse belki göremeyeceğim. Böyle şeyler görmek çok üzücü. Rakip Kadıköy'e geldiği zaman bizim taraftarımız ne yapacağını çok iyi bilir. Burada yapılanları gördük. İçeride centilmen şekilde nasıl davranılması gerektiğini insanlara göstermemiz gerekiyor. Bize bu yakışır. Fenerbahçe taraftarı da bunu yapar" dedi.

Altay Bayındır, sahaya atılan davul tokmağı için konuştu: Gözüme gelse belki göremeyeceğim

''ÜSTÜNE KOYARAK GİDİYORUZ''

Her geçen maçın ardından daha çok geliştiklerini kaydeden Altay, "İsteklerimizi sahaya daha çok yansıtıyoruz. Üstüne koyarak gidiyoruz. Avantajlı bir srorla dönüyoruz. Kolay bir maç değil. Arada bir lig maçımız var. Orayı da sağlıklı bir şekilde geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Altay Bayındır, sahaya atılan davul tokmağı için konuştu: Gözüme gelse belki göremeyeceğim - Resim : 2

''LİGİMİZDE HER MAÇ ZOR''

Adana Demirspor maçının sorulması üzerine de Fenerbahçe kalecisi, "Ligimizde her maç zor. Rakipler kazanmak için çıkıyor. Fenerbahçe ile oynuyorlar. Bizler de onlar kadar konsantre olduğumuzda daha sağlıklı skor alırız. İnşallah önümüzdeki maçı da sağlıklı bir şekilde kazanarak atlatırız" yanıtını verdi.

Altay Bayındır, sahaya atılan davul tokmağı için konuştu: Gözüme gelse belki göremeyeceğim ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Altay Bayındır austria wien Play-off eleme turu Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.