Altay Bayındır: Kuzenimi toprağa verdim

Altay Bayındır: "Benim için çok zor bir maçtı, duygu yoğunluğu hat safhada bir maçtı. Dün kuzenimi kaybettim. Toprağa verdim kuzenimi. Çocukluğumu birlikte geçirdiğim insanı toprağa verdim. Ailemin yanından geliyorum, ikinci ailem de burası. Duygusal anlamda yoğun bir gece yaşadım. Bu galibiyeti kaybettiğim kuzenime yolluyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun."

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, 2-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçında yine son dakikalara damgasını vurdu. 22 yaşındaki eldiven, Akdeniz ekibinin beraberlik için yüklendiği anlarda yaptığı kritik kurtarışlarda skoru korumayı başardı.

Milli kaleci, maça karışık duygular içinde çıktı. 2 gün önce kuzeni vefat eden Altya Bayındır, galibiyeti ona armağan etti. Altay maçın ardından beIN Sports'a şunları söyledi:

"Benim için çok zor bir maçtı, duygu yoğunluğu hat safhada bir maçtı. Dün kuzenimi kaybettim. Toprağa verdim kuzenimi. Çocukluğumu birlikte geçirdiğim insanı toprağa verdim. Ailemin yanından geliyorum, ikinci ailem de burası. Duygusal anlamda yoğun bir gece yaşadım. Bu galibiyeti kaybettiğim kuzenime yolluyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun."

Altay Bayındır: Kuzenimi toprağa verdim ile ilgili etiketler Altay Bayındır Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.