Altay Altınordu maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor

Süper Lig'e çıkacak üçüncü ve son takım bu akşam belli oluyor. Adana DemirSpor ile Giresunspor'un Süper Lig'e çıkmasının ardından son takım Altay Altınordu maçının galibi ile belli olacak. Peki Altay Altınordu maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

2021-2022 Süper Lig sezonu için geri sayım devam ederken TFF 1. Lig'den SÜper Lig'e çıkacak son takım da bu akşam belli oluyor. Adana Demir ve Giresunspor'un ardından bu akşam oynanacak Altay Altınordu maçı ile Süper Lig bileti alacak son takım da belli olacak.

Peki 26 Mayıs akşamı oynanacak Altay Altınordu maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Altınordu Altay play off final maçı 26 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Karşılaşşma şifresiz olarak TRT SPOR ekranında yayınlanacak.

TFF 1. Lig’i ilk sırada tamamlayan Adana Demirspor 70 puanla Süper Lig’e çıkmayı garantileyen ilk takım olmuştu. Aynı puana sahip olan Giresunspor ise yine 70 puanla ligi ikinci bitirmiş ve Süper Lig’e çıkmayı başarmıştı. Üçüncü takım ise Altay Altınordu maçı sonucunda belli olacak.

Altay Altınordu maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor ile ilgili etiketler Süper Lig altay altınordu maçı hangi kanalda altınordu altay hangi kanalda altay altınordu saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.