Alsancak Tren Garı'nda rayların yanında genç bir erkek bedeni bulundu!

İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak Tren Garı yakınlarında 18 yaşında bir genç elektrik direklerinin yanında cansız şekilde yatarken bulundu. İlk belirlemelere göre epilepsi hastası olduğu öğrenilen gencin, uyuşturucu kullandıktan sonra fenalaştığı öne sürüldü. Otopsi yapılana kadar kesin ölüm sebebi bilinemiyor.

İzmir'in Konak ilçesinde, uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürülen Efe Cemal M. (18), tren rayları yakınında ölü bulundu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Ege Mahallesi 1550 sokakta meydana geldi.

ELETRİK DİREKLERİNİN YAKININDA HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Vatandaşlar, elektrik direklerinin yakınında bir kişinin hareketsiz şekilde yattığı yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine Alsancak Tren Garı yakınına gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, hareketsiz şekilde yatan gencin yaşamını yitirdiği belirlendi.

'EPİLEPSİ HASTASIYKEN UYUŞTURUCU KULLANDI' İDDİASI

Yapılan incelemede yaşamını yitiren gencin Efe Cemal M. olduğu belirlendi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Efe Cemal M.'nin, uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaşarak yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Efe Cemal M.'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ İÇİN OTOPSİ RAPORU GEREKİYOR

Gencin kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

 

Alsancak Tren Garı'nda rayların yanında genç bir erkek bedeni bulundu! ile ilgili etiketler Konak Tren Genç Ceset alsancak ray ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.